De Faar

Sportlaan 18, 2450 Meerhout

Bierpongtornooi N°3
19:00 Jeugdhuis de Faar

Het is weer die tijd van het jaar: het Bierpongtoernooi is terug! 

Op zaterdag 4 november kunnen jullie strijden voor de felbegeerde 'Jeugdhuis de Faar Bierpong Trofee' en de titel 'Beste Bierpong Duo van Merret'. Het duo dat de poule-fase overleeft, daarna zich van de kwartfinale naar de finale knokt en die dan weet te winnen, mag deze fel gegeerde trofee en titel mee naar huis nemen!

Elk duo wordt in een poule geplaatst en speelt dus gegarandeerd minimum 3 spellen. De beste ploeg van elke poule gaat door naar de kwartfinale, enzovoort. De afvallers kunnen daarna gerust nog wat bierpongen tegen andere 'losers'. 

Per persoon vragen we €10 inschrijvingsgeld. Hiermee speel je dus zeker 3 spelletjes. Ga je door naar de kwartfinale of tot in de finale, da's genieten, want je moet niets meer bijbetalen! Jup, gratis bier voor de betere bierpongers onder jullie!! 

Om in te schrijven: mail de teamnaam (vb. De Bierpong Masters) met daarbij de voor- en achternamen van de deelnemers naar kern@jeugdhuisdefaar.be. Schrijf als onderwerp van de mail "Bierpongtoernooi".

Wacht niet met jezelf in te schrijven! De plaatsen zijn beperkt, 'vol = vol' en zullen we hierna net als vorig jaar inschrijvingen moeten weigeren. Snel zijn dus.

  • Uur: 19:00
  • Adres: Sportlaan 18, 2450 Meerhout
  • Kostprijs: gratis

Doe mee met #dvdjh