De Kim

Langestraat 44a, 8400 Oostende

Use your skills prijsuitreiking + receptie
18u-... Vrijzinnig jongeren ontmoetingscentrum De Kim

Use Your Skills Oostende

Zes jongerenprojecten winnen 750 euro, een jeugdhuis en coaching voor hun creatief idee of project. De winnende ideeën worden zaterdag 4 november bekend gemaakt in jeugdhuis de Kim. 

Met het Use Your Skills project zochten de Oostendse jeugdhuizen een maand lang naar jongeren met een tof idee of activiteit. De doelstelling van dit project was de jeugdhuizen onder aandacht te brengen als experimenteerruimtes waar jongeren zelf korte en langer durende activiteiten kunnen organiseren. Uit een tal van inzendingen werden zes projecten gekozen. Deze projecten worden zaterdag 4 november bekend gemaakt in Jeugdhuis de Kim. 

De zes Oostendse jeugdhuizen zullen er aanwezig zijn om de prijs van €750 te overhandigen. De jeugdhuizen engageren zich om de voorstellen samen met hen verder uit te werken. Hiervoor stellen ze niet alleen hun jeugdhuis ter beschikking, maar eveneens hun kennis in het opzetten van evenementen. Naast de prijsuitreiking worden bezoekers ook verwend met chille beats & tasty foods kom zeker een kijkje nemen! 

4 november is niet zomaar gekozen. Want deze dag is het ook Dag van de jeugdhuizen!. Vlaanderen telt meer dan 430 jeugdhuizen. Allen voor en door jongeren en bovenaal aangestuurd door vrijwillige bestuurders. Die zetten zich met eindeloos enthousiasme in voor het reilen en zeilen van hun jeugdhuis. Zij maken er de geweldige plek van die hij is. 

Met trots mogen we deze dag zes jongeren”groepen” gelukkig maken!

  • Uur: 18u-...
  • Adres: Langestraat, 44a
  • Kostprijs: gratis

Doe mee met #dvdjh