Inspiratie uit 2015

Inspiratie

We doken in ons archief naar deze beelden uit 2015. Formaat bezocht deze jeugdhuizen op Dag van de Jeugdhuizen en één voor één waren ze dolenthousiast over hun jeugdhuis. Want we <3 our jeugdhuis!

De Choke (Herselt): “Het is hier zo fantastisch, dat ik elke week een half uur fiets om naar De Choke te komen.”

Den JOC (Olen): “Waarom het fijn is om bestuurder te zijn in Den JOC? Soms is het hectisch, maar het is altijd gezellig. Het geeft heel veel voldoening. Ook al is er op een fuif niet zo veel volk, je weet dat de mensen die er wel waren zich hebben geamuseerd. En daar doe je het voor. We hebben een gemotiveerd team. Iedereen wil ervoor gaan. We maken plezier, ook op de mindere momenten.”

Kroenkel (Nijlen): “Het zit helemaal goed in het jeugdhuis. We bereiken veel volk. Dat komt ook door onze geweldige vrijwilligers. Het is een leuke groep. Dat zorgt voor een gezellige sfeer.”

Den Daak (Duffel): “We doen veel leuke dingen in ons jeugdhuis. Ik hoef niet af te spreken met vrienden, ik kom gewoon naar Den Daak. Er zijn altijd mensen die ik ken.” / “Ik ben vrijwilliger in het jeugdhuis voor de jongeren. We krijgen geen schouderklopjes, maar we weten dat de jongeren content zijn met wat we doen.”

 

De Kromme (Poppel): “De Kromme is fantastisch! Er is hier altijd iets te doen.”

Scharnier (Dessel): “Het is fijn dat we de jeugd van Dessel samen kunnen krijgen in ons jeugdhuis en dat iedereen zich hier kan amuseren.”

Wollewei (Turnhout): “Wat ons jeugdhuis uniek maakt? We zijn het oudste jeugdcentrum van het land, we hebben toffe projecten rond ondernemerschap en artistieke expressie, een goede groep van personeel en vrijwilligers en we zijn een zeer fantastisch jeugdhuis!”

De Ster (Genk): “Iedereen is hier welkom. Wij zijn er voor alle culturen en voor alle jongeren. Als iemand problemen heeft, lossen we het samen op. Vriendschap verbindt ons.”

Den Droes (Meise): “Wat ons jeugdhuis bijzonder maakt? Eigenlijk alles wat erbij hoort, de mensen, de sfeer. Iedereen kent elkaar. Mensen die hier voor het eerst komen voelen zich welkom. Het geeft ons als medewerkers veel voldoening om het jeugdhuis constant te ‘upgraden’.